čtvrtek 14. února 2019

Česneková pasta

Na podobné množství česneku je třeba použít cca 2- 3ml oleje. Nepřidáváme nic víc, nijak neupravujeme. Jak ho ale uskladnit, když nemáme studený a suchý sklep? Jednou z množností je výroba domácí česnekové pasty.


Zavíčkovat a uložit do lednice, kde ji lze uchovat dlouhou dobu.

A hlavně - neobsahuje . Oloupeme česnek a rozemeleme na masovém mlýnku popř. Přidáme dkg soli a necháme l. Dále rozpustíme dkg tuku a. Nalijeme do sklenic a uzavřeme víčky. Všimla jsem si, že kuchaři nepoužívají při vaření čerstvý česnek, ale česnekovou pastu. Používali dva druhy této pasty: a.

Prostudovala jsem složení a . Unsubscribe from Nil Myszyńska? Domácí česneková pasta - recept. Oloupaný česnek vložíme do mixeru, přidáme sůl a zalijeme slunečnicovým olejem.


Vše rozmixujeme na pastu, kterou . ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Česneková pasta v soli SLOŽENÍ česnek , jedná sůl , pitná voda. ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: . Tato pasta je velice dobrým pomocníkem při přípravě mnoha pokrmů. Na fotkách lze vidět česnekovou pastu se zeleným pepřem, paprikovými floky a sušenou feferonkou, nebo právě aktuální zbývající česnek po . Očištěný česnek (nejlépe ze zahrádky nebo českého původu) rozmixujeme na kašičku.


Jemná česneková pasta vhodná pro dochucení polévek, omáček, na gril marinády, do salátů. Složení : sůl, voda, sušený česnek ,2 . Připravili jsme pro vás návod na dva druhy oblíbené česnekové pasty a je jen na vás, kterou variantu si připravíte. Jako prevence nejrůznějších neduhů a onemocnění se česnek používá odpradávna.


Trvanlivost: spotřebujte do roku od data výroby.

Hledáte česneková pasta ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Použijte česnekovou pastu do všech potravin, ve kterých byste jinak použili lisovaný nebo mletý česnek. Drcené česnekové stroužky s kuchyňské soli bez dalších přídatných látek. Internetový obchod s potřebami pro zahrádkáře.


Hnojiva, postřiky, sadba brambor, cibule sazečka, semena, cibuloviny, krmiva Delikan. Zpracovaná zelenina, zelenina v soli. Použití: bramboráky, maso na pečení, langoše.


Můžete využít do všech jídel, kde chcete zvýraznit chuť česneku. Ideální do mariná či zeleninových salátů. Bez konzervačních látek. Pro výrobu jsou použity pouze české odrudy česneku, které si sami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky